Planlösning & fakta


Varje hus har en boyta om 109 kvadratmeter. Respektive hus är fristående men bildar tillsammans en Bostadsrättsförening. Husen har en öppen och mycket genomtänkt planlösning.


Planlösning entréplan hus A och C

I entrén möts man av ett grått stengolv samt av goda avhängningsmöjligheter och ett torkskåp. Till höger innanför entrén ligger det ena av husets två badrum. Utrymmet har kaklade väggar, klinkergolv samt dusch med glasväggar. Här finns även husets bastu. Vidare in på entréplanet finns ett större allrum utrustat med tv/dvd samt en fin och bekväm soffgrupp. Undervåningen innefattar även två sovrum där det större rymmer två familjesängar med sammanlagt plats för sex personer. Sovrummet intill rymmer en dubbelsäng. Via en trappa i ek nås övervåningens storstuga.

Stroms vag planlosning


Planlösning övervåning  hus A och C

Karaktäristiskt för hela övervåningen är den höga takhöjden med sitt vackra ryggåstak innehållandes synliga takbjälkar. Köksdelen är modernt utrustad med vita stilrena köksluckor samt rostfria inbyggda vitvaror. Ovan köksbänken sitter stänkskydd i form av en vacker och exklusiv stavmosaik. Köksytan är öppen mot matplats och vardagsrum och centralt i rummet finns en värmande Conturakamin. Från köket är det även utgång till husets stora veranda från vilken utsikten är storslagen.

Samma fina utsikt kan man givetvis även avnjuta från alla fönster. På det övre planet återfinns även husets andra badrum innehållandes dusch och toalett. Väggarna är beklädda med kakel och golvet är belagt med klinker. Vidare består övervåningen av ett sovrum rymmandes två bäddar i form av en dubbelsäng.

Stroms vag planlosning

Planlösning entréplan hus B

I entrén möts man av en farstu medg rått stengolv samt av goda avhängningsmöjligheter och ett torkskåp. Till vänster innanför entrén ligger trappan ned till bottenvåningen. Vidare förbi trappan kommer man till kök och vardagsrum. Karaktäristiskt för hela övervåningen är den höga takhöjden med sitt vackra ryggåstak innehållandes synliga takbjälkar. Köksdelen är modernt utrustad med vita stilrena köksluckor samt rostfria inbyggda vitvaror. Ovan köksbänken sitter stänkskydd i form av en vacker och exklusiv stavmosaik. Köksytan är öppen mot matplats och vardagsrum och centralt i rummet finns en värmande Conturakamin. Från köket är det även utgång till husets stora veranda från vilken utsikten är storslagen.

Samma fina utsikt kan man givetvis även avnjuta från alla fönster. På det övre planet återfinns även ett badrum innehållandes dusch och toalett. Väggarna är beklädda med kakel och golvet är belagt med klinker. Vidare består övervåningen av ett sovrum rymmandes två bäddar i form av en dubbelsäng.

Klockarfjället2 planlösning


Planlösning undervåninghus B

Nedanför trappen möts man av ett större allrum utrustat med tv/dvd samt en fin och bekväm soffgrupp. Undervåningen innefattar även två sovrum där det större rymmer två familjesängar med sammanlagt plats för sex personer. Sovrummet intill rymmer en dubbelsäng. Här på undervåningen ligger husets andra badrum. Utrymmet har kaklade väggar, klinkergolv samt dusch med glasväggar. Här finns även bastun.

Klockarfjället2 planlösning


Inventarier & Möblemang

Huset är smakfullt inrett och fullt utrustat med möbler och övriga inventarier. Alla golv är försedda med golvvärme och är beklädda med mörkbetsad enstavig ekparkett. Hall, badrum och bastu har klinkergolv. De invändiga väggarna är beklädda med vitmålad träpanel. 
Köket är utrustat med keramikhäll, inbyggd ugn, inbyggd diskmaskin, inbyggd mikro och kombinerad kyl/frys.
 
Vardagsrummet är inrett med soffa, fåtöljer samt 42-tums LCD-TV. Allrummet på nedervåningen rymmer soffa, soffbord samt 37-tums LCD-TV med hemmabiopaket. Samtliga sovrum är komplett utrustade med sängar, madrasser och garderober. Utöver möbler och elektronik är huset utrustat med lösa inventarier i form av mattor, lampor, porslin, husgeråd, dammsugare m.m.