Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

Bli delägare i Dammkölsvägen 6, Sälen

Are

Slutsåld!
Hemtrevligt och komfortabelt boende mitt i de trivsamma Sälenfjällen. Nu erbjuds andelar i vacker och fristående fjällstuga med 10 bäddplatser. Från stugan får ni som andelsägare en härlig utsikt mot Lindvallens skidbackar. Husets placering i sydlig riktning borgar för långa och härliga soldagar.
 

Läs mer om Dammkölsvägen »Peo och Agneta Larsson – Andelshusägare

"Vi vill inte ha hela det ansvaret som ett eget hus faktiskt innebär, och för oss passar det med fem veckor i Sälen. Vi behöver inte mer. Därför blev ett andelshus den bästa lösningen för oss.

Delägarskap är ett bra alternativ ur en ekonomisk vinkel. Insatsen ger oss samma kvalité som ett hus i tremiljonersklassen. Dessutom är det bekymmersfritt eftersom att alla kostnader delas mellan delägarna.

Med tilldelade veckor får vi också möjligheten att se Sälen under andra årstider än vintern och vi har upptäckt att sommaren här är fantastisk!"
Sälen

Sveriges sydligaste fjällvärld är en underbar bekantskap. Här möts du av en fantastisk fjäll- och skogsnatur i skön kombination med alla de bekvämligheter Sälenbyn och de olika skidanläggningarna erbjuder.

Mer fakta om Sälen »