Planlösning & fakta


Planlösning

Stugan är fristående och rymmer 10 bäddar fördelade över ett och ett halvt våningsplan. Entréplanets boyta är 73 kvm utöver detta tillkommer loftplanets yta. Huset har en mycket trevlig planlösning med golvvärme i hela bottenvåningen och stora öppna ytor med många fönster för ljusinsläpp. Direkt vid entrén finns utrymme för förvaring av ytterkläder och ingång till stugans badrum där även torkskåp finns. Badrummet rymmer handfat, WC, dusch, tvättmaskin, torkskåp och bastu. Från entrén löper hallen i förlängningen vidare mot dels storstugan och dels mot husets tre  sovrum. Två av sovrummen rymmer varsin våningssäng och det tredje sovrummet rymmer en dubbelsäng. I Storstugan finns en trappa till loftet som rymmer två enkelsängar. Utöver detta finns även två extrasängar. Slutligen rymmer bottenvåningen köket som är integrerat med vardagssummet i en härlig storstuga med en exklusiv braskamin.
Köket är komplett utrustat med stilfulla köksluckor, moderna vitvaror och god plats för förvaring. I storstugan finns utrymme för matplats och soffgrupp samt en mysig och värmande braskamin. Storstugan är öppen till nock och har flera fönster mot fastighetens gavel vilket ger en fantastisk rymd. Från storstugan når man stugans stora altan som ligger i sydläge.

Dammkölsåsen planlösning


Dammkölsåsen planlösning

 

Inventarier & utrustning

Huset är trivsamt inrett och fullt utrustat och möblerat. Samtliga rum har parkett förutom hall och badrum som har klinker på golvet. Väggarna i storstuga, loft och hall är beklädda med en vitlaserad träpanel och de tre sovrummen har målade väggar. Köket är utrustat med moderna vitvaror i form av spis, diskmaskin, kyl/frys och fristående mikro. Storstugan rymmer matbord och stolar med plats för 10 personer, hörnsoffa, bord, och 37-tums platt-TV med hemmabiopaket. Samtliga sovrum är möblerade med utomordentliga sängar. Utöver möbler och hemelektronik är huset utrustat med lösa inventarier i form av mattor, lampor, porslin, husgeråd, dammsugare, strykjärn m.m.