Päronvägen Österlen

Slutsåld!
Päronvägen

Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen Päronvägen

Se alla bilder »

Nyproducerat hus med närhet till hav, natur och kultur!


Andelar erbjuds i nyproducerat, fristående hus i Kivik. Med närhet till hav, strand och golfbanor bjuder detta unika boende upp till en livsstil som balanserar både aktivitet och rekreation! Huset är byggt 2008-2009 med utgångspunkt i gamla skånska traditioner med genomgående påkostade material och harmoniska färgval i en öppen och ljus planlösning. Här är det enkelt att skapa trivsel för både familj och vänner, i såväl inne- som utemiljö.


Ivory club start  7+4 bäddar och 1 barnsäng ger gott om plats för släkt och vänner
Ivory club start  Genomgående hög standard.
Ivory club start  Helkaklade våtutrymmen.
Ivory club start   Nära hav och fina badmöjligheter.
Ivory club start  Härlig uteplats med såväl sol på dag som på kväll

Huset kommer inom kort möbleras och utrustas på samma sätt som våra övriga andelshus. Kika gärna på bilder under referenser och på andra hus till salu för information.

Läge

Detta andelshus ligger med bra läge på en återvändsgata angränsande mot ett öppet böljande landskap. Till huset finns en stor uteplats placerad i västlig riktning varifrån man har härlig utsikt över intilliggande ängar och hagar. Från husets övre plan kan man skymta Hanöbukten. Ett par minuters promenad tar dig ner till Kivik och havet med fina bad- och fiskemöjligheter. Gång- och cykelpromenader rekommenderas längs den idylliska vägen utmed havet. Skåne och Sveriges ostkust finns med bland orterna med flest soltimmar i Sverige och detta gör det lockande att tillbringa en del av sin tid på någon av de fina stränderna i husets omgivning.

 

Teckna din andel

Som andelsägare förfogar du årligen över 5 veckors vistelse i huset. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja en av de tilldelade veckorna kan du hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende. Läs mer om andelsägande på sidan Vårt system.