Planlösning & fakta

 

Huset är fristående om 145 kvadratmeter med en tomt om 1171 kvadratmeter. Till huset kommer att byggas ett förråd.

Planlösning

I entrén möts ni av en ljus rymlig hall med klinkergolv. Från hallen går en trappa upp till ovanvåningen. Till höger i hallen finns ett helkaklat badrum med WC, tvättställ, hörndusch med glasdörrar samt klinker och golvvärme. Under trappen finns ett förråd. Det nedre planets öppna planlösning integrerar vardagsrum, sällskapsavdelning och matplats. Dessa utrymmen ger ett ljust intryck via stora härliga glaspartier.

Köket är ljust och har en öppen planlösning mot allrummet. Via balkongdörrar når man det stora trädäcket som har kvällssol på husets baksida. Det kompletta köket har moderna ljusa luckor och innehåller kyl, frys, glashäll, rostfri fläktkåpa, diskmaskin, inbyggnads ugn och micro. I tvättstugan finns värmepump med återvinning, tvättmaskin, torktumlare, rostfri vask, centraldammsugare, klinkergolv med golvvärme och vardagsingång från gavelsida. Hela entréplanet är försett med komfortabel golvvärme.

Ramnekroksvägen planlösning

 

Övervåning

Till övervåningen kommer man via en vacker ektrappa från Vitaby snickerier. På övre planet finns ett större allrum med en härlig takkupa och takfönster på motsatt sida. Från kupan har man vacker utsikt mot öppet landskap och från takfönster skymtas Hanöbukten. På det övre planet finns ett större sovrum och två lite mindre dito. Två av sovrummen har takfönster.
I badrummet som är kaklat finns WC, tvättställskommod och ett fint badkar. I det större sovrummet finns en klädkammare.

Ramnekroksvägen planlösning

 

Vägbeskrivning