Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

Bekymmersfritt boende i Kivik - hjärtat av Österlen!

Are
Slutsåld!


Nu erbjuder vi andelar i nyproducerat, fristående hus i med bästa läge i Kivik. Med närhet till hav, strand och golfbanor bjuder detta fantastiska hus en livsstil som balanserar både aktivitet och rekreation!

Läs mer om Päronvägen»

 Thomas Ehrenstråle – Andelsägare

"Vårt andelshus är nästan bättre än det vi har hemma. Andelshuset är inte bara för oss själva. För oss är det viktigt att även våra barn och deras kommande barn har ett hus att koppla av i.

Vi tycker att ett andelshus är bekvämt. Vi slipper måla, skotta och tänka på renovering, det är skönt. Alla inköp och allt ansvar delas mellan ägarna och man får det man behöver till en tiondel av priset.

Det bästa med gemensamt ägande är att vi delar på det ansvar som det faktiskt innebär att ha hus. Tryggheten är också jätteviktig. Det är nästan alltid någon i huset, då slipper vi oroa oss för till exempel skadegörelse. Möjligheten att hyra ut huset under de veckor som vi inte nyttjar det är också bra."
Österlen

Ingenstans i Skåne är landet skönare än på Österlen. Landskapet, maten, kulturen och de fantastiska golfbanorna! Här finns mycket att upptäcka för alla som älskar det goda livet!

Mer fakta om Österlen »