Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

Välkommen till Österlen


Ingenstans i Skåne är landet skönare än på Österlen. Landskapet, maten, kulturen och de fantastiska golfbanorna! Här finns mycket att upptäcka för alla som älskar det goda livet!

Om ÅreLäs mer om Österlen på www.visitosterlen.se och www.osterlen.comOm Österlen


Året runt

Även vintern på Österlen är fyllt av upplevelser - marknader, fiske, bärplockning, fantastisk vandring och mycket mer. På Österlen spelar man golf året runt. Och även när Kung Bore har skrudat övriga Sverige i vitt är det oftast sommargreener som gäller här i Skåne.

Mat och kaffe

Att packa matsäck och ge sig av till en badstrand, är förstås aldrig fel. Men passa även på att njuta av Österlens många restauranger och kaféer. Missa inte Vitemölla Badhotell eller varför inte Kaffestugan Annorlunda. Listan över restauranger och kaféer kan göras hur lång som helst.

Aktiviteter

I Österlen finns en rad aktiviteter att sysselsätta sig med. För den som gillar att komma ut på havet finns kajak att hyra, dels guidadeturer eller dels turer på egen hand. Fisket kring Simrishamn räknas till ett av Sveriges absolut bästa fiskevatten. Kanske är det din tur att bli nästa person att fånga en 20 kilos lax!

Shopping

Ystad & Österlen vimlar av små privata gårdar och verksamheter där du kan fynda handgjorda och unika ting. Gammalt och nytt i en lekfull blandning. Närheten till Köpenhamn gör att danska produkter och dansk design även är vanligt förekommande.

Vägbeskrivning

Det vanligaste sättet att ta sig till Österlen är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 60 mil från Stockholm och 33 mil från Göteborg (till Simrishamn).

Flyg

Närmaste flygplatser är Kristianstad Airport (Skyways) och Malmö Airport (SAS och Malmö Aviation). Med SJ reser du till Hässleholm, Lund eller Malmö för vidare färd mot sydost via Skånetrafiken eller bil, som är ett lämpligt färdmedel i sydöstra Sverige.

Till startsidan för Österlen »

Skriv ut