Gotland Sanda

Slutsåld.
  Gotland Tofta start

Gotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta startGotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta start Gotland Tofta start

Se alla bilder »

Strandnära på soliga Gotland!

Bli delägare i ett hus i traditionell Gotlandsstil på härlig stor tomt med närhet till havet. Huset har hög standard med flera sovrum, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Som andelsägare får du fem fantastiska veckor per år på paradisön Gotland samt:

Gotland Tofta start    Arkitektritat hus med mycket hög standard i byggnation, material och inventarier.
Gotland Tofta start    Stor träbelagd uteplats.
Gotland Tofta start    Några kilometer till en av Sveriges vackraste golfbanor.
Gotland Tofta start    Öppen planlösning med centralt placerad kamin.
Gotland Tofta start    Promenadavstånd till havet.

Detta trevliga Gotlandshus har nio fasta sängplatser samt två extrasängar. Husets totala boarea inklusive den isolerade gäststugan är 100 m2. Till detta kommer 8 m2 i biarea i form av förråd.
 
Från vardagsrummet tar man sig via dubbla glasdörrar ut på den generöst tilltagna uteplatsen. På den karaktäristiskt gotländska tomten finns även en stilmässigt passande gäststuga. Huset är byggt i miljövänliga material av ett lokalt byggföretag från Gotland. Stora ljusinsläpp och hög takhöjd ger ett härligt ljus.


Läge

Västergarn och Gotlands västkust, söder om Visby, är ett Gotlands mest populära semesterområden - när man väl hamnat i området blir man ofta fast och återkommer år efter år. Det finns många anledningar till att Västergarn är populärt. Här är nära golf och bad. I området ligger även Paviken, som både är en arkeologiskt intressant plats och ett naturreservat. Här ligger även naturreservaten Kronholmen och Västergarns utholme samt fornborgen Västergarnsvallen.  

Teckna din andel

Som andelsägare förfogar du årligen över fem veckors vistelse i huset. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja en av de tilldelade veckorna kan du hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende. Läs mer om andelsägande på sidan Vårt system