Planlösning & fakta


Planlösning

Entrén på den stora altanen leder in i den ljusa och fina hallen. På nedervåningen finns genomgående vattenburen golvvärme och ytterväggarnas invändig sida är putsade i hela huset. Köket har öppen planlösning och är helt integrerat med vardagsrummet och har alla bekvämligheter såsom kyl/frys, spis/fläkt och diskmaskin. I vardagsrummet finns även en värmande kamin. Ytan i kök/vardagsrum har full takhöjd och är således öppen ända upp till husets taknock. Badrummet har en toalett, handfat, dusch och en handdukstork. På nedre plan finns även två sovrum, det ena med utgång mot baksida med morgonsol. På det övre planet finns ett sovloft med en inbjudande dubbelsäng. Från loftets balkong ges en härlig överblick över det öppna köket och vardagsrummet.

Gästhuset är i stil helt anpassat och integrerat med huvudbyggnaden. I gästhuset finns ett stort och mysigt allrum och ett stort duschrum med toalett, handfat och dusch. Även gästhuset har vattenburen golvvärme.

I anslutning till gäststigan finns en tvättstuga på ca 8 kvm som inrymmer värmepanna och tvättmaskin och erbjuder bra förvaring för stolsdynor, cyklar och grill.

 

Ivory club planlösning

Övre plan

Gotland Ljugarn planlösning

Inventarier & Möblemang

Detta andelshus levereras komplett utrustat med fina moderna inventarier. Alla möbler är nyinköpta och håller hög standard och är från ledande butiker och leverantörer runt om i Sverige.

Vägbeskrivning

Kör väg 140 från Visby mot Klintehamn. Vid Björkhaga camping svänger ni vänster mot Västerby. Kör ca 500 m och sväng vänster in på Björkhagavägen. Där tar ni sedan första höger och huset ligger längst in på vänster sida. Husets adress är Björkhagavägen 51, 623 79 Klintehamn.