Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

Välkommen till Gotland


Gotland. Behöver vi säga mer? Förstagångsbesökare brukar ofta överväldigas av känslan att ”det här är inte Sverige”. Så unik är den vackra ön med sin pittoreska hansastad, de vidsträckta kustremsorna och den säregna naturen.

 

Året runt på Gotland

Sommaren är förstås högsäsongen på semesterparadiset Gotland. Många mil av stränder och det faktum att Gotland är en av de solsäkraste platserna i Sverige gör ön perfekt för den som bara vill ta det lugnt och njuta av värmen. Men alltfler upptäcker öns tjusning även under resten av året. Vårarna bjuder på kristallklart vatten, höstarna är långa och milda, gotländsk jul bjuder på nya traditioner, dofter och smaker. Och aktiviteter som fiske, ridning, klättring, dykning är nästan bättre utanför högsäsong, när ön inte gästas av riktigt lika mycket folk

Läs mer om Gotland på AlltOmGottland.se

 

Om Gotland

 

Mat och kaffe

Det är ingen risk att du går hungrig när du är på Gotland. Här finns restauranger och kaféer för alla smaker, mitt inne i Visbys pulserande innerstad lika väl som långt ute på landsbygden.

Klicka här för att hitta dina nya favoriter

Mat och Dryck på AlltOmGotland.se

 

Aktiviteter

På sommaren är förstås de fantastiska stränderna (Sudersand, Tofta strand, Ljugarn m.fl.) sköna upplevelser. Året runt är raukarna, Visby ringmur och Lummelundagrottorna värda minst ett besök. Men det finns så mycket mer – under hösten kan du till exempel hänga med på tryffelsafari.

Gotland erbjuder mängder med upplevelser och aktiviteter för alla smaker – natur, konst, nöje, musik, sport, teater, historia … Klicka här och hitta mer inspiration

Se & Göra på AlltOmGotland.se

Shopping

Gotland har mycket att erbjuda den shoppingsugne. Här finns allt från försäljare av högkvalitativa lammskinn, keramiker och andra konsthantverkare till välkända butikskedjor, mysiga inredningsbutiker och smakfulla gårdsbutiker. Året runt anordnas dessutom marknader runt om på Gotland. Mer om gotländsk shopping hittar du på

Shopping på Gotland.net

Vägbeskrivning

Till Gotland tar du dig enkelt och bekvämt med färja som avgår från Nynäshamn eller Oskarshamn. Båtfärden tar ca 3 timmar från båda orterna.

DestinationGotland.se

Du kan också flyga till Sveriges största ö. Från Stockholm finns dagliga avgångar mot Gotland året runt och under sommaren finns det flyglinjer från flera andra städer, både på svenska fastlandet och i utlandet. Visby flygplats ligger bara fem minuters bilresa från Visby innerstad.

Flyg på DestinationGotland.se

Till startsidan för Gotland »

Skriv ut