Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

Tillfälle! Bli delägare i ett fantastiskt, strandnära hus med fem härliga veckor om året på Gotland!

Slutsåld!

Are

Pris: 245 000 kr
Avgift: 945 kr/mån

Nyproducerat, vackert andelshus med Gotlandskänsla, nära hav, natur, kultur och en av Sveriges vackraste golfbanor. Plats för många, tre sovrum och en gäststuga, tio sovplatser och två badrum. Fem veckor om året får du njuta av allt det vackra Gotland har att erbjuda!

Läs mer om Gotland Sanda»Lars Stenkvist – Andelsägare

"För oss är det praktiskt att vara andelshusägare, vi slipper underhåll och behöver inte tänka på alla de praktiska detaljer som kommer med ett eget hus. Det är bekymmersfritt, helt enkelt.

Det blir ett bra pris per vecka och att få semesterveckorna tilldelade gör att det blir lättare att planera ledigheten.

Ibland byter vi veckor inom föreningen och det passar oss bra. Vi är pensionärer och kan åka till huset med kort varsel. Vi är jättenöjda!"
Gotland


Gotland. Behöver vi säga mer? Förstagångsbesökare brukar ofta överväldigas av känslan att ”det här är inte Sverige”. Så unik är den vackra ön med sin pittoreska hansastad, de vidsträckta kustremsorna och den säregna naturen.

Mer fakta om Gotland »