Copperpeak Åre

Slutsålt.

Ivory club start

Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start Ivory club start

Se alla bilder loftvåning »   Se alla bilder bottenvåning »

Nu har du chansen att bli delägare och få tillgång till 5 veckor per år i Åre!

Andelsrätter säljes i ett exklusivt nybyggt fjällhus med fin utsikt över Renfjället och Åresjön. I detta attraktiva fjällhus, som är byggt på en av de bästa tomterna i det område som kallas Copperhill, erbjuder Svenska Andelshus två typer av lägenheter. Dels en stor modern etagevåning om 101 kvadratmeters golvyta och dels en välplanerad undervåning i markplan om 72 kvadratmeters golvyta.

I detta hus försäljer vi andelar i lägenhet A och B loftvåning, och i lägenhet C och D, bottenvåning. I lägenhet A och D råder husdjursförbud medan lägenhet B och C tillåter husdjur enligt Svenska Andelshus regler. Läs mer om husdjur under vårt system.

Detta arkitektritade fjällhus erbjuder;

Ivory club start  Makalös utsikt från balkong, veranda och panoramafönster över Åresjön, Åreskutan och landskapet runt omkring och i Åre. Husen ligger drygt 650 m ö.h.
Ivory club start  Ski-in/ski-out-läge.
Ivory club start  Mycket hög standard på ytskikt och inventarier.
Ivory club start  Byggt på lika delar tradition och nytänkande. 
Ivory club start  Miljövänligt byggt av ett jämtländskt företag med 30 års erfarenhet.
Ivory club start  Låg energiförbrukning, välisolerade fönster, tak och ytterväggar.

 

De båda lägenhetsalternativen har stora sällskapsytor vilket borgar för en trevlig gemenskap och en härlig avkoppling i en härlig fjällmiljö.


Läge

Copperpeak är beläget på Copperhillvägen 19. Fastigheten är Hårbörsta 2:90. CopperPeak ligger ett par hundra meter från Copperhill hotell, med fjällvärlden och Åreskutan för dina fötter.


Teckna din andel

Som en av tio andelsägare i ett av våra Copperpeak-hus är du med och delar på sammanlagt 24 vinterveckor per år. Därigenom garanteras samtliga andelsägare följaktligen minst två vinterveckor per år. Resterande veckorna infaller under övriga året. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende. Läs mer om andelsägande på sidan Vårt system.