Planlösning & faktaPlanlösning undervåning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter. Till höger i hallen kommer sedan en toalett samt det intilliggande badrummet som inkluderar såväl dusch som bastu.

Köket sitter samman med vardagsrummet i en härlig storstuga som karakteriseras av en magnifik utsikt över Åre och Åreskutan samt övriga fjällvärlden. Köket är utrustat med moderna luckor och stommar från Ballingslöv, lucka Solid vit. All maskinell utrustning kommer från Siemens och är i rostfritt utförande. Köket är utrustat med diskmaskin, mikrovågsugn och inbyggnadsugn. Ovan köksbänken sitter en exklusiv grå-svart stavmosaik. Från storstugan finns direktutgång till husets uteplats.

Entrégolvet är beklätt med ljusgrå rektangulär klinkerplatta och de övriga rumsgolven är belagda med ekparkett från Tarkett. Badrum och WC är beklädda med kakel/klinkers i moderna färger i rektangulära former.

Ivory club planlösning

Inventarier & Möblemang

Den större våningen i CopperPeak har sammanlagt 11 fasta sängplatser. Medan undervåningen har åtta dito. Till varje lägenhet finns en gedigen matsalsmöbel med tillhörande stolar i ek samt en exklusiv soffgrupp i sk Howardstil med tillhörande fåtöljer. Utöver tidigare angivna finns även soffbord, tv-apparater, DVD, förvaringsutrymmen såsom garderober, städskåp, linneskåp och övrig utrustning som hör till ett komplett möblemang. I anslutning till varje lägenhet finns givetvis ett praktiskt skidförråd.
Samtliga möbler och inventarier håller hög standard och är från ledande butiker och leverantörer runt om i Sverige.

Byggnadssätt

Grund: platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Liggande timmerpanel.

Takbeklädnad: Svart tegel

Hängrännor: Svart målad plåt.

Fönster: 3-glas isolerfönster.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme.
 
Allmänt om fastigheten

Fastigheten innehåller en byggnad inrymmandes 4 lägenheter i form av en Bostadsrättsförening. Tomten är 981 m². VA: kommunalt vatten och avlopp. Del i samfällighet; Åre Björnen Samfällighetsförening (ÅBS).

Övriga byggnader

Förråd ca 5 kvm/lgh.
Gällande planskisserna och animeringarna så är inte dessa foton utan digitalt framställda bilder. Viss avvikelse från den slutgiltiga produkten kan därför förekomma.
Loftvåningen, lägenhet A är husdjursfri. Lägenhet C tillåter husdjur enligt Svenska Andelshus regler.

Vårt system.