Alla ska ha råd med fina hus

Andelshussystemet är smart. Du köper ett fint hus med bra läge på en fantastisk vinter- eller sommarort. Finessen är att du köper det tillsammans med nio andra och därför bara betalar en tiondel av priset. Det är det som gör att alla kan ha råd med fina hus.

Läs mer om hur du kan uppfylla din dröm här »

 

 

Bli delägare i Copperpeak Åre

Are

101 kvm:
Slutsåld

72 kvm:
Pris: 175 000 kr
Avgift: 790 kr/mån

 

Slutsålt.

Andelsrätter säljes i ett exklusivt nybyggt fjällhus med milsvidd utsikt över Åre och Åresjön. I detta attraktiva fjällhus, som är byggt på en av de bästa tomterna i det område som kallas Copperhill, erbjuder Svenska Andelshus två typer av lägenheter. Dels en stor modern etagevåning om 101 kvadratmeter och dels en välplanerad undervåning i markplan om 72 kvadratmeter.

Läs mer om Copperpeak Åre »Bli delägare i Ivory Club III Åre

Are

132 kvm:
Pris: 365 000 kr
Avgift: 920 kr/mån

86 kvm:
Pris: 265 000 kr
Avgift: 750 kr/mån

Slutsålt!

Nya andelsrätter säljs nu i exklusiva hus under produktion, 650 m.ö.h. med bastu, kamin och milsvid utsikt över Åre. Huset ligger ett par hundra meter från Copperhill hotell, med fjällvärlden och Åreskutan för dina fötter. Passapå nu och få fina vinterveckor redan denna säsong!

Läs mer om Ivory Club III Åre »
Lars Stenkvist – Andelsägare

"För oss är det praktiskt att vara andelshusägare, vi slipper underhåll och behöver inte tänka på alla de praktiska detaljer som kommer med ett eget hus. Det är bekymmersfritt, helt enkelt.

Det blir ett bra pris per vecka och att få semesterveckorna tilldelade gör att det blir lättare att planera ledigheten.

Ibland byter vi veckor inom föreningen och det passar oss bra. Vi är pensionärer och kan åka till huset med kort varsel. Vi är jättenöjda!"
Åre

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och ”riktig” vinter.

Mer fakta om Åre »